Üdvözöljük a professzionális horgász és motoros hajók oldalán


Kimple 548 Sniper Bass Boat

Listaár: 12 900 EUR
Az ár nettó, nem tartalmazza az ÁFÁ-t, motor nélkül értendő!

Kimple 548 Sniper Bass Boat

Nagy és tágas alumínium horgászcsónak az elkötelezett horgászok számára.

Az 548 Sniper egy teljesen felszerelt alumínium horgászhajó, mely egy fantasztikus horgászplatform. Nagy, széles, stabil és könnyen irányítható hajó. Professzionális pergető horgászokkal együttműködve fejlesztették ki. Nagyméretű tárolórekeszekkel a horgászbotoknak (max.250 cm) és a horgászfelszereléseknek.
A hajó ideális a pergető horgászathoz, mind verseny, mind szabadidő céljából.  A Kimple 548 Sniper hajótest és a fedélzet 100% alumíniumból készül, alapfelszereltsége minden szükséges eszközt tartalmaz a gondtalan horgászathoz.


Az új, innovatív, többlépcsős hajótestet az akár 115 LE motor, pillanatok alatt teszi siklásba és nagyon egyszerűvé teszi a navigációt, akár nagy sebességnél is.A hajó speciális szőnyeg bevonattal rendelkezik, amely csökkenti a horgok beakadásának kockázatát. Rendelkezik 2 nagyméretű tárolóval az orr fedélzeten a nagyméretű csalidobozok számára, ezek közt található a horgászbotok tárolására kialakított tároló, melyben akár a 250 cm hosszúságú botok is kényelmesen elférnek. Két nagyméretű tárolót találunk az ülések alatt. Az ülések mögött megtalálható az élőhal tároló, mely automata vízkeringtető rendszerrel van ellátva. Ezek mellett további két tároló található.


A hajótest, hosszúszárú (508 mm) motorhoz készült és C kategóriás típusjóváhagyással rendelkezik.

 


Frissítve: 2020-08-23 10:57 | Copyright (c) 2019 - hirosyacht.hu | WEBLAP KÉSZÍTÉS: InternetLogisztika

Ügyfélszolgálat: +36 20 / 356-76-17   |   E-mail: Info [kukac] hirosyacht.hu