Üdvözöljük a professzionális horgász és motoros hajók oldalán


Suzuki DF 150

Tekintse meg árlistánkat

Suzuki DF 150 LE csónakmotor

Új mérföldkövet állított fel a Suzuki a 2900 ccm-es kategóriában. Motorjai, a DF 175 és DF 150 a legerőteljesebb négyhengeresek, amelyet a Suzuki valaha is gyártott. Ezek a motorok jó példái annak, hogyan lehet nagy teljesítményt kihozni egy kompakt motortestből. A soros, négyhengeres blokk hatalmas erővel indul el, amint elfordítjuk a kulcsot; a motornak kivételes a gyorsulása a nagy teljesítménynek köszönhetően. A Suzukié a legnagyobb köbcentis blokk ebben a kategóriában, a motor mégis könnyű és kis méretű.
A gyár minden, a csónakmotor gyártásban az évek alatt felhalmozott hatalmas mennyiségű tudását felhasználták, amikor megalkották ezt az új kategóriát. Olyan úttörő megoldások kaptak helyet a motorban, változó szelepvezérlés, vagy a többpontos, szekvenciális elektronikus üzemanyag-befecskendezés.
Az előbbi egyenesen a DF 300–asból, a Suzuki „zászlóshajójából” érkezett, és nagyban hozzájárul a közép fordulatszám-tartományban tapasztalható extra teljesítményhez.
Ez a teljesítmény azonban nem jár extra költséggel, ami az üzemanyagfogyasztást illeti. A 32 bites motorvezérlő elektronika optimalizálja az üzemanyag-fogyasztást, így kiváló fogyasztási értékek érhetők el. A motor károsanyag-kibocsátása megfelel az Euro-1 normának.
A motort olyan extrákkal is felszerelték, amelyek még élvezetesebbé és komfortosabbá teszik a hajózást. Ilyen a nagyteljesítménű generátor, illetve feszültségszabályzó, amely két akkumulátor töltését/használatát is lehetővé teszi egy időben és a biztosítéktábla is könnyen hozzáférhető elhelyezést kapott.


Frissítve: 2021-06-03 13:39 | Copyright (c) 2019 - hirosyacht.hu | WEBLAP KÉSZÍTÉS: InternetLogisztika

Ügyfélszolgálat: +36 20 / 356-76-17   |   E-mail: Info [kukac] hirosyacht.hu