Üdvözöljük a professzionális horgász és motoros hajók oldalán


Suzuki DF 200

Tekintse meg árlistánkat


Suzuki DF 200 LE csónakmotor

 
Határtalan kalandozásokra
Amikor egy egész nap áll előtted, és rengeteg vízen megtett út mögötted, a legutolsó, amivel foglalkozni akarsz a csónakmotorod. A Suzuki 225 és 200 lóerős csónakmotorjai biztosítják azt az élményt, amire vágysz. És ha tényleg érdekel mindaz a technológia, amit egy ilyen motorba összesűrítettek, csak kukucskálj a fedél alá:
Dupla vezérműtengelyes (DOHC) hengerfej, 4 szeleppel hengerenként, nagy teljesítményű, 32 bites elektronika, amely a különféle érzékelők adatait értékeli, folyamatos, több pontos üzemanyag-befecskendezés, valamint teljesen elektronikus, közvetlen gyújtásrendszer.
Az újratervezett alsó rész úgy lett kialakítva, hogy megfeleljen a 2,29:1 áttételnek. A még nagyobb propellerek rengeteg vizet mozgatnak meg. Ha ennél is több bizonyítékra van szükség, csak tedd vízre, fordítsd el a kulcsot, és húzz egy kövér gázt.

Az egyedülálló 55 fokos V-elrendezéssel a Suzuki egy kompakt, keskeny motort alkotott, amely tökéletes illik a parti hajókhoz, halászcsónakokhoz vagy a szabadidő-hajókhoz. Ez a kialakítás a motor tömegközéppontját előrébb helyezte, kiegyensúlyozottabbá téve ezzel a működést és csökkentve a vibrációt.
3,6 literes hengerűrtartalom, 2,29:1 végáttétel jellemzi ezt a motort, így mindig lesz elég erő tartalékban, és a léghűtéses 54A generátor elegendő elektromos teljesítményt is ad. Mint a leghaladóbb technológiát felvonultató termék, könnyen kezelhető. Legyen szó akár cirkálásról, horgászatról vagy száguldásról, hatékony, csendes, füstmentes a működés. Akár a világbajnok atléták, ezek a motorok is kilőnek, mint egy sprinter, és mindaddig száguldanak, amíg vissza nem érnek a kikötőbe. Az extra nagy légbeömlőkkel és a megnövelt hűtéshatásfokkal ez a motor soha nem fárad, még akkor sem, ha teljes gázzal nyomod.

 


Frissítve: 2021-05-15 08:42 | Copyright (c) 2019 - hirosyacht.hu | WEBLAP KÉSZÍTÉS: InternetLogisztika

Ügyfélszolgálat: +36 20 / 356-76-17   |   E-mail: Info [kukac] hirosyacht.hu