Üdvözöljük a professzionális horgász és motoros hajók oldalán


Suzuki DF 90

Tekintse meg árlistánkat

Suzuki DF 90 LE csónakmotor

Tíz évvel azután, hogy az akkor díjnyertes 70 LE-s motorral a Suzuki meg kezdte forradalmi útját a négyütemű motorok gyártásában, újra fejlesztésbe kezdett ebben a kategóriában, és megalkotta az új generációs négyütemű motorjait a DF 90 | 80 | 70 modelleket.

A Suzuki mérnökök arról híresek, hogy a legkompaktabb motorokat tervezik a lehető legkönnyebb kivitelben. Az új DF 90/ 80/ 70 modellekkel ismét tiszta lappal indultak, és újratervezték a motorok minden komponensét. Ennek köszönhetően a motor kevesebbet fogyaszt, ugyanakkor erősebb lett, kiegyensúlyozottabban jár és minimális a vibráció. Az LBCS (Lean Burn Control System) gondoskodik a hatékony üzemanyag-felhasználásról amely a használati módhoz igazítja az égéstérbe jutó üzemanyag mennyiségét, így biztosítva, hogy csak a minimálisan szükséges mennyiség juthasson a motornak. A meghosszabbított kavitációs lap gondoskodik arról, hogy a propeller keményebb vizet foghasson, ezáltal még erőteljesebben gyorsítva a hajót.
Természetesen az erőátvitel is megújult, ezzel még precízebb és könnyebb váltást tesz lehetővé, továbbá csendesebb járást biztosít. A motorokhoz új trimmelőrendszert is fejlesztettek, amely fokozatmentes kiemelésre képes, továbbá egy szenzorral is kiegészítettek, amely figyeli a motor dőlésszögét, illetve megakadályozza, hogy kiemeléskor megsérülhessen a hajó. Az újratervezett felfogatással pedig a motor szinte az összes hajótípusra felszerelhető.

 


Frissítve: 2021-05-15 08:42 | Copyright (c) 2019 - hirosyacht.hu | WEBLAP KÉSZÍTÉS: InternetLogisztika

Ügyfélszolgálat: +36 20 / 356-76-17   |   E-mail: Info [kukac] hirosyacht.hu